SC VALTEX SRL

Tel/fax: 0250 731488

e-mail: office@valtex.ro

Sediu: Rm. Valcea, str. Stirbei Voda nr. 2, bl. T1, parter
Nr. inreg. Registrul Comertului: J38/1078/1993
Cod unic de inregistrare: 4871376
Cod de identificare fiscala: RO 4871376
Capital social: 5.000 lei
Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pt Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Scurt istoric:

In tot ceea ce facem suntem calauziti de convingerea ca rezultatul final al actiunilor noastre de zi cu zi sau la nivel strategic este tradus in imbunatatirea vietii unui om sau a unei comunitati.

Unul din obiectivele importante ale societăţii noastre este acela de a se impune pe piaţă ca o companie de referinţă prin standardele superioare ale produselor şi serviciilor oferite, prin identificarea nevoilor consumatorilor.

· VALTEX S.R.L. este o societate comercială cu capital integral privat, infiintata in anul 1993, avand ca domeniu de activitate comercializarea echipamentelor pentru instalaţii termo-hidro-sanitare şi de climatizare.
· In perioada 2000-2009 a functionat ca reprezentanţă in judetul Valcea a unei companii multinationale, beneficiind de suport logistic si de asistenta tehnica din partea acesteia, in desfasurarea intregii activitati.

· In anul 2001, am amenajat un spatiu de expunere la standarde europene in Rm Valcea, str. Stirbei Voda, bl T1, parter.

· Din anul 2002 a dezvoltat activitatea de service obtinand acreditarea ISCIR, pentru punere in functiune, service si verificari tehnice periodice asupra aparatelor consumatoare de combustibili gazosi.

· Datorită seriozităţii cu care firma a tratat fiecare comandă, datorită respectării termenelor de aprovizionare, a colaborării apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii unor produse în care raportul calitate-preţ este echitabil, firma noastră şi-a câştigat un bun renume pe piaţa locală.

De-a lungul timpului a încercat să menţină un echilibru viabil între obiective, resurse, aptitudini şi posibilităţi.